top of page

Bio

Over de bio van Frank Brave kan ik kort zijn. Ik weet eigenlijk niets over zijn leven behalve de krappe zes jaar dat ik hem bijna dagelijks meemaakte.
Alle informatie over Frank is welkom. Ik weet niet waar of wanneer hij werd geboren, of hij ooit een opleiding volgde of getrouwd is (geweest)
Over het bandje "Rears" kan ik ook niets vinden. Zelfs niet in de grote pop-encyclopedie. Er moet toch ergens nog een opname zijn. Niet alle leden van de groep zullen zijn overleden, maar ik weet niet wie ze zijn of in welk deel van het land ze leefden en optraden.
Frank had een broer die ik enkele keren ontmoette en voor het laatst zag bij de begravenis. Ik hoop dat hij contact opneemt als hij dit ooit onder ogen krijgt. Hopelijk kan ik er eens een samenhangend verhaal van maken.
Als je dus iets weet wat helderheid kan verschaffen omtrent het verleden van Frank of weet wie goede vrienden van hem waren, laat het me weten. Ook als je tekeningen van, of verhalen hebt over Frank zou ik dat graag vernemen. Ik hoop op deze manier uiteindelijk samen met jullie een compleet beeld van Frank en zijn werk te kunnen geven.
 
MoLi
bottom of page